• NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • JV Nieuw 02
    De grote ingreep binnen was de nieuwe trap naar de eerste verdieping waardoor keuken en eetruimte verbonden wordt met de grote zitkamer en lounge ruimte.
  • JV Nieuw 03
    In de achtergevel is een nieuwe puinvulling geplaatst in stoer zwart staal dat het pand hier een internationaal tintje geeft.
  • JV Nieuw 04
  • JV Materiaal 01
    Deze woning aan de Johannes Verhulststraat wordt gekenmerkt door een aantal uitgesproken materiaalkeuzes.
  • JV Materiaal 02
    De stalen trap die de begane grond met de eerste verdieping verbindt is de eye catcher van de woning.
  • JV Materiaal 03
    De treden van de trap hebben een opvallende rode hoogglans onderzijde en een zwarte bovenzijde. Een knipoog naar de beroemde damesschoen van Louboutin.
  • JV Materiaal 04
    Op de overige trappen is een stoffering geplaatst die speciaal voor dit werk is geproduceerd.
  • JV Materiaal 05
    In de badkamer zijn de sprekende tegels van Deco d’Antan toegepast, waarbij het patroon van de tegels ook in de entreedeuren is geëtst.
  • JV Materiaal 06
  • JV Materiaal 07
  • JV Materiaal 08
    De boekenkast is uitgevoerd met hoogglans noten fineer en is de onderkast schuin gemaakt zodat boeken tentoon gesteld kunnen worden.
  • JV Materiaal 09
  • JV Ruimte 01
    In de binnenwanden zijn op de eerste verdieping en op de begane grond naar de zitkamer hoge glasdeuren geplaatst, die het licht binnenlaten en het zicht door de hele verdieping heen mogelijk maken.
  • JV Ruimte 02
  • JV Ruimte 03
    Op de verdieping is aan de achterzijde de lounge gesitueerd; een heerlijke plek voor een wijntje met uitzicht over de tuin.
  • JV Ruimte 04
    Doordat de deuren van de pui in het geheel open kunnen, waan je je tussen de bomen.
  • JV Ruimte 05
    Dit is geen alledaags project. Wij zijn trots op onze opdrachtgever voor hun uitgesproken voorkeuren, daar kan je als architect wat mee!
  • JV Nieuw 01
    Op de Johannes Verhulststraat is een uitdagend project afgerond. Een opdrachtgever met een uitgesproken smaak hebben wij geholpen hun ultieme droomhuis te realiseren.

Renovatie woonhuis Johannes Verhulststraat ’14

Jorrit Mulder