• NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • Landsmeer ruimte 01
    Het uiterlijk van deze nieuw te bouwen stolpboerderij moest voldoen aan de (traditionele) eisen van de geldende Welstandsnota.
  • Landsmeer ruimte 02
    Het interieur kenmerkt zich daarentegen door een grote mate van openheid en het gebruik van moderne materialen.
  • Landsmeer-ruimte-03
    De kamers op de verdiepingen worden bereikt door een loopbrug welke zich bevindt boven de hal.
  • Landsmeer-ruimte-04
    Vanuit alle ruimtes hebben de bewoners vrij zicht op de omliggende landerijen.
  • Landsmeer-ruimte-06
  • Landsmeer ruimte 05
  • Landsmeer
    Het uiterlijk van de stolpboerderij verwijst naar de traditionele bouwvorm van deze streek.
  • Landsmeer-nieuw-03
    Materiaalgebruik en gevelindeling zijn echter afgestemd op de wens van de opdrachtgever.
  • Landsmeer-nieuw-05
  • Landsmeer-nieuw-06
  • Landsmeer nieuw 01
    Nieuwbouw van een stolpboerderij welke gelegen is in het landelijke gebied ten noorden van Amsterdam.
  • Landsmeer nieuw 04

Nieuwbouw stolpboerderij te Landsmeer ’04

Hans Kodde en Alexander van Rath