• NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • NextGen scrollGallery2 thumbnail
  • Vondelstraat
    Door één ingreep, het plaatsen van een uitbouw over twee lagen, wordt in dit herenhuis nabij het Vondelpark, de tuin bij de woonverdieping getrokken.
  • Vondelstraat-ruimte-02
    Door het grote glasoppervlak, wordt zowel het souterrain als de bel-etage veel lichter dan oorspronkelijk.
  • Vondelstraat-ruimte-03
  • Vondelstraat-ruimte-04
    De hal is een mooie, lichte entree geworden, met een nieuwe oude marmeren vloer.
  • Vondelstraat
    De strakke aanbouw aan dit herenhuis, uitgevoerd in zink, is een mooi contrast met het bestaande pand.
  • Vondelstraat-materiaal-02
    De stalen kozijnen met daarachter de stalen trap en glazen loopbrug, zorgen voor een spannend lijnenspel.
  • Vondelstraat-materiaal-03
  • Vondelstraat-materiaal-04
  • Vondelstraat materiaal 05 nieuw
    De traditionele profilering van de radiatoromkasting, geeft de slaapkamers op de verdiepingen een klassiek en intiem karakter.
  • Vondelstraat-materiaal-06
  • Vondelstraat-materiaal-07
    De gebruikte marmeren platen voor de vloer in de hal zijn afkomstig van de gevel van een universiteitsgebouw in Parijs.

Verbouwing woonhuis Vondelstraat ’10

Hans Kodde en Manon de Bont